Top
Вежби за стомачни мускули во домашни услови

Вежби за стомачни мускули во домашни услови

Секое момче сака да изгледа убаво и да има фино дефинирани стомачни мускули. За остварување на оваа цел се потребни вежби, како и внимавање на исхраната. Денес ви презентираме кус видео-клип со прецизни инструкции за вежбање во домашни услови. Одвојте по осум минути барем четири пати во текот на седмицата и ќе бидете вчудоневидени од резултатите.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>