Top

„Lenovo“ подарува викенд за двајца во Париз!

Сакаш да го посетиш Париз и да уживаш во неговата прекрасна атмосфера? Сега од „Lenovo“ ти ја даваат оваа можност – учествувај во наградната игра и освој патување за двајца во Париз или друга супер награда!

lenovo-paris-article-image-ilike-mk

„Lenovo“ го одбележува почетокот на летото со нова наградна игра за сите фанови на технологиите. Купи го омилениот „Lenovo“ производ (таблет, смартфон или лаптоп), регистрирај го серискиот број на веб страната на наградната игра и учествувај во извлекувањето на спектакуларни награди:

  • Патување за двајца во Париз
  • 2х лаптопи Lenovo G50-30
  • 2х смартфони Lenovo P70
  • 5х таблети Lenovo TAB А7-30

Во наградната игра може да се учествува преку регистрација на „Lenovo производ“ (таблет, смартфон или лаптоп), купен во периодот 11.05 – 30.06.2015. За повеќе информации и регистрација во наградната игра посети ја страницата: www.lenovo.com.mk/LenovoGame.

Не двоуми се! Можеби токму ти си среќникот кој ќе отпатува во Париз!

Промотивен текст