Top

Акција на моделите за трчање во „Спорт М“

PR-running-04.05_naslovna

Кога станува збор за соодветни патики за трчање, „Спорт М“ ви препорачува да изберете патики со технологијата BOOST™ која засекогаш го смени трчањето. BOOST™ технологија, направена од енергетски капсули, ја враќа енергијата од подлогата посилно од било која технологија до сега. Технологијата обезбедува „бескрајна енергија“, а нејзините својства не се менуваат ниту во екстремни услови (на температура од +40 до -20 целзиусови степени). Специфичност на оваа технологија е и комбинирањето на некомпатибилните карактеристики – максимална амортизација и стабилност од една страна и удобност од друга страна. Системот на поддршка TORSION® овозможува независно движење на предниот и задниот дел на стапалото, централната рамка ја одржува позицијата на стапалото во место, се постигнува надворешно засилување за задниот дел од стапалото.

Наша препорака е да ги посетите „Адидас шоп“ и „Спорт М“ во Градскиот трговски центар, каде за секој купен артикал од оваа програма следува подарок, а за секој купен пар патики со BOOST™ технологија следува подарок маицa BOOST™. Ние ќе ви помогнеме да ја изберете вистинската опрема за трчање!

За сите новости и акции следете нѐ нa:

PR-running-04.05_foto1

Промотивен текст