Top
tijana-to-the-sky-ilike-mk-f2

Фотографии од снимањето на спотот за евровизиската тема „To The Sky“ на Тијана Дапчевиќ

На 24-ти и 25-ти март беше снимен видео-материјалот за спотот за темата „To The Sky“ на нашата овогодинешна евровизиска претставничка Тијана Дапчевиќ. Во спотот, покрај Тијана, се појавуваат и 5 згодни момци и неколку танчери. Спотот е комплетно дело на „БМА Продукција“, а премиерата е закажана за 10-ти април.

tijana-to-the-sky-ilike-mk-002

tijana-to-the-sky-ilike-mk-003

tijana-to-the-sky-ilike-mk-004

tijana-to-the-sky-ilike-mk-005

tijana-to-the-sky-ilike-mk-006

tijana-to-the-sky-ilike-mk-007

tijana-to-the-sky-ilike-mk-008

tijana-to-the-sky-ilike-mk-009

tijana-to-the-sky-ilike-mk-010

tijana-to-the-sky-ilike-mk-011

tijana-to-the-sky-ilike-mk-012

tijana-to-the-sky-ilike-mk-013

tijana-to-the-sky-ilike-mk-014

tijana-to-the-sky-ilike-mk-015

tijana-to-the-sky-ilike-mk-016

tijana-to-the-sky-ilike-mk-017

tijana-to-the-sky-ilike-mk-018

tijana-to-the-sky-ilike-mk-019

tijana-to-the-sky-ilike-mk-020

tijana-to-the-sky-ilike-mk-021

tijana-to-the-sky-ilike-mk-022
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>