Top
Колекција за мажи од H&M, зима 2013/14

Колекција за мажи од H&M, зима 2013/14

Најплатениот машки модел во период од септември 2012 до септември 2013, Sean O’Pry, е заштитно лице на зимската колекција со етикетата на H&M. Актуелната линија содржи памучни блузони, џемпери од волна, како и комфорни фармерки.

Sean-OPry-HM-Winter-iLike_mk_002

Sean-OPry-HM-Winter-iLike_mk_003

Sean-OPry-HM-Winter-iLike_mk_004

Sean-OPry-HM-Winter-iLike_mk_005

Sean-OPry-HM-Winter-iLike_mk_006

Sean-OPry-HM-Winter-iLike_mk_007

Sean-OPry-HM-Winter-iLike_mk_008

Sean-OPry-HM-Winter-iLike_mk_009

Sean-OPry-HM-Winter-iLike_mk_010


Станете наш facebook фан. Ви Благодариме!
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>