Top
Елегантна колекција за мажи од H&M

Елегантна колекција за мажи од H&M, есен 2013

Капути со префинет крој, убави панталони, куси јакни, памучни кошули и удобни волнени полувери се дел од најновата колекција за мажи од модната куќа H&M. Парчињата се наменети за момци со покласичен стил на облекување, како и за повозрасни мажи кои преферираат елеганција.

Елегантна колекција за мажи од H&M (2)

Елегантна колекција за мажи од H&M (3)

Елегантна колекција за мажи од H&M (4)

Елегантна колекција за мажи од H&M (5)

Елегантна колекција за мажи од H&M (6)

Елегантна колекција за мажи од H&M (7)

Елегантна колекција за мажи од H&M (8)

Елегантна колекција за мажи од H&M (9)

Елегантна колекција за мажи од H&M (10)

Елегантна колекција за мажи од H&M (11)

Елегантна колекција за мажи од H&M (12)

Елегантна колекција за мажи од H&M (13)

Елегантна колекција за мажи од H&M (14)


Станете наш facebook фан. Ви Благодариме!
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>