Top
Цела колекција на Изабел Маран за H&M, есен 2013

Цела колекција на Изабел Маран за H&M, есен 2013

Како што веќе најавивме, познатата француска модна дизајнерка Изабел Маран дизајнираше цела линија за шведската модна куќа H&M. Дел од каталогот се моделите Мила Јововиќ, Алек Век, Андреа Диакону, Лу Доајон, Иселин Стејро, Малгосиа Бела, Кристофер Овенс и Клемент Чабернаут. Колекцијата ќе се најде во малопродажба почнувајќи од 14-ти ноември.

Isabel-Marant-HM-01

Isabel-Marant-HM-03

Isabel-Marant-HM-04

Isabel-Marant-HM-05

Isabel-Marant-HM-06

Isabel-Marant-HM-07

Isabel-Marant-HM-08

Isabel-Marant-HM-09

Isabel-Marant-HM-10

Isabel-Marant-HM-11

Isabel-Marant-HM-12

Isabel-Marant-HM-13

Isabel-Marant-HM-14

Isabel-Marant-HM-15

Isabel-Marant-HM-16

Isabel-Marant-HM-17

Isabel-Marant-HM-18

Isabel-Marant-HM-19

Isabel-Marant-HM-20

Isabel-Marant-HM-21

Isabel-Marant-HM-22

Isabel-Marant-HM-23


Станете наш facebook фан. Ви Благодариме!
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>