Top

Категорија: Маркетинг

pepsi-max-ilike-mk
Интерактивни билборди на кои се рекламираат производи за нега на коса
Емотивна реклама на „Budweiser“ која ќе биде прикажана на „Super Bowl“
Шведскиот фудбалер Златан Убрахимовиќ во реклама за новиот „Volvo XC70“