Top
ljubov

Дефиниција за љубов

Видеото кое ќе го погледнете во овој пост несомнено ќе ви го стопли срцето. Истото е направаено за целите на познатата компанија Schwarzkopf, која ја рекламира својата палета за фарби на коса Nectra Color на еден мошне специфичен начин, користејќи моќни емоции. Вистинска дефиницја за љубов!
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>