Top
Интерактивни билборди на кои се рекламираат производи за нега на коса

Интерактивни билборди на кои се рекламираат производи за нега на коса

Маркетинг агенцијата „Akestam Holst“ од Шведска во соработка со продуцентската куќа „Stopp“ креирале мошне впечатлив начин на претставување на новата линија производи за нега на коса со логото на „Apotek Hjärtat“. Во метрото во Стокхолм инсталирале интерактивни светлечки билборди со вградени ултрасонични сензори кои го следат пристигнувањето на возовите. Погледнете го видеото и реакциите на луѓето кои чекаат во метрото.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>