Top
oleg-grigoryev-iLike-mk-F

„Утринската глетка од мојот шатор“ – Галерија со одлични фотографии од Фан планините во Таџикистан

„Утриската глетка од мојот шатор“ е тематска галерија со одлични фотографии кои се дело на рускиот фотограф Олег Григориев. Сите фотографии се реализирани при неговото кампување на импресивниот планински комплекс Фан, во Таџикистан, чија просечна надморска висина изнесуа 5.000 метри.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *