Top
Zaljubeni-fotografi-iLike-mk

„Taking Pictures“ – Кус анимиран филм за љубовта која се раѓа меѓу двајца фотографи

Taking Pictures“ е куса анимирана приказна посветена на љубовта која случајно се јавува помеѓу двајца фотографи. Автор на филмот е Сајмон Тејлор.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *