Top
velosipedi-iLike-mk

Еволуција на велосипедите во 60 секунди

Погледнете ја оваа куса анимација во која е претставена еволуцијата на велосипедите, почнувајќи од 1790 година, па до денес. Видеото е дело на филмското и дизајн студио „Visual Artwork“.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *