Top
Krckanje-na-prstite-iLike-mk

Што се случува со зглобовите кога ги крцкате прстите?

Многумина уживаат во крцкање на прстите без да знаат што притоа се случува со зглобовите. Сајтот „Vox“ објави видео во кое ја елаборира токму таа тема.

Иако, се чини дека оваа лоша навика е целосно безопасна, сепак може да доведе до извесни потешкотии во подоцнежните години.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *