Top
Fluxa - стилски велосипед за урбани девојки

Fluxa – стилски велосипед за урбани девојки

Виско стилски велосипед наменет за урбани дами кои сакаат да патуваат и спортуваат, истовремено. Велосипедот носи име “Fluxa” и е дело на дизајнерката Callie Clark. Истиот премиено беше претставен на последната модна недела во Њујорк и предизвика огромен интерес.

Fluxa - стилски велосипед за урбани девојки

Fluxa - стилски велосипед за урбани девојки

Fluxa - стилски велосипед за урбани девојки
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>