Top
casovnik-od-prirodni-materijali-iLike-mk-F

Минималистични часовник изработен од природни материјали

Оваа сезона комбинацијата на природни материјали е вистински хит. Токму од таква комбинација е изработен и овој прекрасен часовник. Рамката и стрелките на часовникот се изработени од сивкаст мермер, а во внатрешноста е имплементирано дрво. Истиот е дело на студиото „PS“ од Холандија.

casovnik-od-prirodni-materijali-iLike-mk-003

casovnik-od-prirodni-materijali-iLike-mk-005

casovnik-od-prirodni-materijali-iLike-mk-004

casovnik-od-prirodni-materijali-iLike-mk-002

casovnik-od-prirodni-materijali-iLike-mk-006

casovnik-od-prirodni-materijali-iLike-mk-007
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>