Top
Wohnhaus-Pliscia-iLike-mk-003

Вила во Италија комплетно изработена од дрво

Архитектонското студио „Pedevilla Architekten“ реализираше прекрасен објект во Сан Виџилио ди Марабеа, Италија. Станува збор за преубава вила комплетно изработена од дрво, како екстериерот така и ентериерот. Вилата се наоѓа на надморска висина од 1.200 метри, а чардакот и големите прозори овозможуваат прекрасна глетка кон ридските зеленила.

Wohnhaus-Pliscia-iLike-mk-002

Wohnhaus-Pliscia-iLike-mk-F

Wohnhaus-Pliscia-iLike-mk-004

Wohnhaus-Pliscia-iLike-mk-005

Wohnhaus-Pliscia-iLike-mk-006

Wohnhaus-Pliscia-iLike-mk-007

Wohnhaus-Pliscia-iLike-mk-008

Wohnhaus-Pliscia-iLike-mk-009

Wohnhaus-Pliscia-iLike-mk-010

Wohnhaus-Pliscia-iLike-mk-011
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>