Top
Куќа со форма на пирамида

Куќа со форма на пирамида

Младиот архитект Хуан Карлос Рамос од Мексико летувал во Египет, па оттаму се вратил со одлична идеја која ја преточил во проект. Тој креирал концепт за пирамидална куќа инспириран од древните пирамиди. Се работи за пирамида на два спрата која во целост би ги задоволила потребите на станарите.

Куќа со форма на пирамида

Куќа со форма на пирамида

Куќа со форма на пирамида
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>