Top
HydeArchitects-iLike-mk-F

Елегантен дом создаден за уметнички души

Архитектите од проектантското студио „Hyde“ создале елегантен дом во кој доминираат големи прозори. Објектот се наоѓа во Кардиф, Велс. Тие велат дека големите стаклени површини овозможуваат одлична хармонија со природата и вистинско уживање во зеленилото. Според нив, во овој дом би требало да живее некој поет или сликар.

002HydeArchitects-iLike-mk-002

002HydeArchitects-iLike-mk-003

002HydeArchitects-iLike-mk-004

002HydeArchitects-iLike-mk-005

002HydeArchitects-iLike-mk-006

002HydeArchitects-iLike-mk-007
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *