Top
Хотел „Chedi Andermatt“ - Ново алпско одмаралиште

Хотел „Chedi Andermatt“ – Ново алпско одмаралиште

Овој преубав хотел се наоѓа во швајцарското гратче Андермат, кое е оддалечено само 2 часа возење од Цирих. Однадвор хотелот изгледа како типична алпска планинска куќа, а внатрешноста се одликува со луксуз и топлина. Објектот има капацитет од 104 соби и апартмани, затворен базен, спа центар, фитнес сала и голем ресторан.

thechediandermatt-ilike-mk-002

thechediandermatt-ilike-mk-003

thechediandermatt-ilike-mk-004

thechediandermatt-ilike-mk-005

thechediandermatt-ilike-mk-006

thechediandermatt-ilike-mk-007

thechediandermatt-ilike-mk-008

thechediandermatt-ilike-mk-009

thechediandermatt-ilike-mk-010

thechediandermatt-ilike-mk-011
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>