Top
Hoshinoya Karuizawa

Јапонски хотел во целосна хармонија со природата

Регионот Нагано е еден од најпосетуваните региони во Јапонија, особено во текот на пролетниот период. Токму во тој дел се наоѓа овој штотуку реновиран хотел кој датира од 1914 година. Хотелот е сместен меѓу планини, изграден и опремен според фенг шуи, и е целосно фокусиран кон природата. Неговото опкружување го сочинуваат големи зелени површини и термални извори од кои е изведена внатрешна бања. Секоја хотелска соба има по еден голем прозор кој обезбедува прекрасен поглед кон природните убавини.

Името на хотелот е „Hoshinoya Karuizawa“.

Hoshinoya Karuizawa

Hoshinoya Karuizawa

Hoshinoya Karuizawa

Hoshinoya Karuizawa

Hoshinoya Karuizawa

Hoshinoya Karuizawa

Hoshinoya Karuizawa

Hoshinoya Karuizawa
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>