Top
Vila_za_zimskite_paznici_iLike_mk

Идилична вила за незаборавни зимски празници

Денес ви го презентираме најновото остварување на реномираното архитектонско студио McCall Design & Planing. Креативниот тим на ова студио успеал да концепира преубава вила инспирирана од природата, која, при реализацијата, во целост е адаптирана на нејзиното опкружување. Тие за изградба на објектот користеле природни материјали: метал, бетон, дрво и стакло. Вилата е сместена на карпа, а мали делови од карпата се дел од самиот ентериер на истата. Големите стаклени површини овозможуваат прекрасни пејзажни глетки кон боровата шума од една страна и големото водено пространство на Езерото Пеиет од друга страна.

Станува збор за луксузна градба чија внатрешност е опремена со внимателно избран еко-мебел кој го следат едноставни линии, убави детали, преубав камин и голем клавир сместени во дневната соба, како и многу расветни тела кои го надополнуваат амбиентот. Во склоп на вилата, има и целосно опремена фитнес соба.

Вилата е дел од резортот McCall кој се наоѓа во Ајдахо, северозападен дел на Америка.

Vila_za_zimskite_paznici_ELHome_002

Vila_za_zimskite_paznici_ELHome_003

Vila_za_zimskite_paznici_ELHome_004

Vila_za_zimskite_paznici_ELHome_005

Vila_za_zimskite_paznici_ELHome_006

Vila_za_zimskite_paznici_ELHome_007

Vila_za_zimskite_paznici_ELHome_008

Vila_za_zimskite_paznici_ELHome_009

Vila_za_zimskite_paznici_ELHome_010

Vila_za_zimskite_paznici_ELHome_011

Vila_za_zimskite_paznici_ELHome_012

Vila_za_zimskite_paznici_ELHome_013

Vila_za_zimskite_paznici_ELHome_014

Vila_za_zimskite_paznici_ELHome_015

Vila_za_zimskite_paznici_ELHome_016

Vila_za_zimskite_paznici_ELHome_017

Vila_za_zimskite_paznici_ELHome_018

Vila_za_zimskite_paznici_ELHome_019

Vila_za_zimskite_paznici_ELHome_020

Vila_za_zimskite_paznici_ELHome_021

Vila_za_zimskite_paznici_ELHome_022

Vila_za_zimskite_paznici_ELHome_023

Vila_za_zimskite_paznici_ELHome_024

Vila_za_zimskite_paznici_ELHome_025

Vila_za_zimskite_paznici_ELHome_026

Vila_za_zimskite_paznici_ELHome_028

Извор: elenalukahome.com
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>