Top
home-cafe-iLike-mk-F

„Home Café“ – Кафетерија чиј ентериер е изработен од природни материјали

Оваа преубава кафетерија се наоѓа во централниот дел на градот Пекинг, Кина. Просторот е голем и манималистички уреден, а сиот мебел е изработен од природни материјали, пред сè дрво. Најдоминантни се сивите нијанси, како и буката од која се изработени сите дрвени површини во локалот. Главна карактеристика на овој простор се големите црни  рамки изработени од ковано железо, на кои се поставени дрвени кошници полни со зеленило.

home-cafe-iLike-mk-002

home-cafe-iLike-mk-003

home-cafe-iLike-mk-004

home-cafe-iLike-mk-005

home-cafe-iLike-mk-006

home-cafe-iLike-mk-007

home-cafe-iLike-mk-008

home-cafe-iLike-mk-009

home-cafe-iLike-mk-010

home-cafe-iLike-mk-011

home-cafe-iLike-mk-012

home-cafe-iLike-mk-013

home-cafe-iLike-mk-014

home-cafe-iLike-mk-015

home-cafe-iLike-mk-016

home-cafe-iLike-mk-017
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>