Top
Симпатичен стан опремен со половен мебел

Симпатичен стан опремен со половен мебел

Овој шатрмантен простор се наоѓа во една стара зграда во Гетеборг, Шведска. Во него живеат две цимерки, студетки на факултетот за дизајн и обработка на дрво. Па, очигледно знаењата од таа област им помогнале да го уредат станот од 60 метри квадратни со парчиња половен мебел, при што доминира белата боја.

stan-svedska-ilike-mk-002

stan-svedska-ilike-mk-003

stan-svedska-ilike-mk-004

stan-svedska-ilike-mk-005

stan-svedska-ilike-mk-006

stan-svedska-ilike-mk-007

stan-svedska-ilike-mk-008

stan-svedska-ilike-mk-009

stan-svedska-ilike-mk-010

stan-svedska-ilike-mk-011

stan-svedska-ilike-mk-012
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *