Top
Гламурозен стан во срцето на Москва

Гламурозен стан во срцето на Москва

Рускиот дизајнер Кирил Истомин концепирал одличен колоритен ентериер за овој 100-квадратен стан кој се наоѓа во центарот на Москва. Најзастапени се виолетовата, зелената и црвената боја, и истите внесуваат топлина во просторот кој успешно ѝ пркоси на ладната руска метропола. Мебелот е испириран од 20-от век, а тапетите и бојадисаните ѕидови овозможуваат дополнителна динамика во ентериерот. Во секоја соба има барем едно парче мебел, украс или слика со потписот на некој познат светски уметник, со што се надополнува гламурот. Станот е создаден за комфорен живот на едно 4-члено семејство.

glamurozen_stan_vo_Moskva_iLike_mk_002

glamurozen_stan_vo_Moskva_iLike_mk_003

glamurozen_stan_vo_Moskva_iLike_mk_004

glamurozen_stan_vo_Moskva_iLike_mk_005

glamurozen_stan_vo_Moskva_iLike_mk_006

glamurozen_stan_vo_Moskva_iLike_mk_008

glamurozen_stan_vo_Moskva_iLike_mk_009

glamurozen_stan_vo_Moskva_iLike_mk_010

glamurozen_stan_vo_Moskva_iLike_mk_011

glamurozen_stan_vo_Moskva_iLike_mk_012

glamurozen_stan_vo_Moskva_iLike_mk_013

glamurozen_stan_vo_Moskva_iLike_mk_014

glamurozen_stan_vo_Moskva_iLike_mk_007
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>