Top
Acai-Cafe-Munich-iLike-mk-F

„Açai Café“ – убаво уредена кафетерија во центарот на Минхен

Германскиот град Минхен се закити со уште едно урбано катче – кафетеријата „Açai Café“. Името го добила според популарниот плод „açai“ на тропските палми кои се наоѓаат само во Бразил. Па според тоа, целиот простор е уреден во бразилски стил, а освен кафе, се служат и бразилски десерти. Амбиентот е топол и зрачи со ведрина.

Acai-Cafe-Munich-iLike-mk-002

Acai-Cafe-Munich-iLike-mk-003

Acai-Cafe-Munich-iLike-mk-004

Acai-Cafe-Munich-iLike-mk-005

Acai-Cafe-Munich-iLike-mk-006

Acai-Cafe-Munich-iLike-mk-007

Acai-Cafe-Munich-iLike-mk-008

Acai-Cafe-Munich-iLike-mk-009

Acai-Cafe-Munich-iLike-mk-010

Acai-Cafe-Munich-iLike-mk-011
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>