Top
modern-flat-2

Колоритен апартман во Париз

SABO project се дизајнерите на Hike, стилски современ апартман кој се наоѓа во Монмартр, Париз. Станот е направен за еден млад моден дизајнер кој сакал мудри решенија за складирање и оригинални идеи кои ќе го направат просторот поголем. Неколку делови биле отстранети и наместо нив евметнат мулти-функционален ѕид. Тој служи како скалила, канцеларија, дисплеј, шкаф и простор за складирање. Кујната е направена од бели минималистички елементи кои совршено се вклопуваат со шарениот под.

architecture-modern-flat

modern-flat-1

modern-flat-4

modern-flat-6

modern-flat-8

modern-flat-10

modern-flat-11

modern-flat-15

modern-flat-16

modern-flat-17

modern-flat-41
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>