Top
la-grange-exterieure-soir-ilike-mk

Резиденција со прекрасен поглед кон реката Сент Лоренс

Овој убав објект е дело на архитектонското студио „MU Architecture“, а реализацијата на истиот траела неполни 2 години. Резиденцијата се наоѓа во планинските предели на Шарлевоикс, со исклучителен поглед кон реката Сент Лоренс. Дрвото е доминантен материјал кој е користен при изградбата на објектот, а големите прозори се негова главна карактеристика. Во собата за дневен престој е поставен камин, а надвор базен кој ги задоволува потребите на едно 4-члено семејство.

la-grange-exterieure-soir-ilike-mk-001

la-grange-exterieure-soir-ilike-mk-002

la-grange-exterieure-soir-ilike-mk-003

la-grange-exterieure-soir-ilike-mk-004

la-grange-exterieure-soir-ilike-mk-005

la-grange-exterieure-soir-ilike-mk-006

la-grange-exterieure-soir-ilike-mk-007

la-grange-exterieure-soir-ilike-mk-008

la-grange-exterieure-soir-ilike-mk-009

la-grange-exterieure-soir-ilike-mk-010

la-grange-exterieure-soir-ilike-mk-011

la-grange-exterieure-soir-ilike-mk-012

la-grange-exterieure-soir-ilike-mk-013
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>