Top
Scandinavian-loft-for-singles-iLike-mk

Симпатичен студенстки апартман уреден во скандинавски стил

Ова шармантно станче наменето за студенти се наоѓа во Гетеборг, Шведска. Се простира на површина од само 38 метри квадратни, а е дел од една стара зграда која датира од 19-тиот век.

Станот е уреден во типичен скандинавски стил – светли ѕидови, елементи од природни материјали, минималистички мебел и високи прозорци кои овозможуваат одличен поглед кон надворешноста. Сопствениците, покрај новиот мебел, во собата за дневен престој и спалната вметнале и неколку стари парчиња мебел кои им дават дополнителна убавина и топлина на просториите.

Во кујната и тоалетот, кои се комплетно реновирани, има едноставни бели плочки со кои се постинува чист ефект.

Scandinavian-loft-for-singles-iLike-mk-001

Scandinavian-loft-for-singles-iLike-mk-002

Scandinavian-loft-for-singles-iLike-mk-003

Scandinavian-loft-for-singles-iLike-mk-004

Scandinavian-loft-for-singles-iLike-mk-005

Scandinavian-loft-for-singles-iLike-mk-006

Scandinavian-loft-for-singles-iLike-mk-007

Scandinavian-loft-for-singles-iLike-mk-008

Scandinavian-loft-for-singles-iLike-mk-09

Scandinavian-loft-for-singles-iLike-mk-010

Scandinavian-loft-for-singles-iLike-mk-011
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>