Top
Tiny-200-Square-Foot-Off-The-Grid-Residence-1

Мобилен дом од 19m²

Малите мобилни домови се секогаш интересна тема, бидејќи постојат безброј можности за нивно креирање и уредување. За изработка на овој мобилен дом од 19m² биле потребни 4 месеци и 33.000$. Основата на домот е 8m широка приколка, а има доволно простор и услови за да пружи топла домашна атмосфера.

Tiny-200-Square-Foot-Off-The-Grid-Residence-3

Tiny-200-Square-Foot-Off-The-Grid-Residence-4

Tiny-200-Square-Foot-Off-The-Grid-Residence-5

Tiny-200-Square-Foot-Off-The-Grid-Residence-7

Tiny-200-Square-Foot-Off-The-Grid-Residence-8

Tiny-200-Square-Foot-Off-The-Grid-Residence-2

Tiny-200-Square-Foot-Off-The-Grid-Residence-9
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>