Top
harmoniouselegantwoodenvillainbeijing-iLike-mk-F

Елегантна вила во која преовладуваат дрвени површини

Зад оваа елегантна вила се потпишува креативниот тим на архитекти кои се дел од студиото „Arch“ лоцирано во Пекинг, Кина. При изградба на „Haitang Villa“ се користени традиционални кинески елементи со цел да се овозможи нејзина целосна хармонија со природата. Основата е од висококвалитетен полиран бетон, а во ентериерното решение преовладуваат дрвени површини. Благодарение на овие материјали, просторот е идеален за одмор и медитација.

harmoniouselegantwoodenvillainbeijing-iLike-mk-001

harmoniouselegantwoodenvillainbeijing-iLike-mk-002

harmoniouselegantwoodenvillainbeijing-iLike-mk-003

harmoniouselegantwoodenvillainbeijing-iLike-mk-004

harmoniouselegantwoodenvillainbeijing-iLike-mk-005

harmoniouselegantwoodenvillainbeijing-iLike-mk-006

harmoniouselegantwoodenvillainbeijing-iLike-mk-007
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>