Top
Me-and-you-iLike-mk

Вистинска љубовна приказна набљудувана од таванот на спалната соба

Јас и ти“ е насловот на ова интересно видео во кое е раскажана реалната љубовна приказна на еден млад пар. Во 7-минутниот филм ќе ги видите сите фази на љубовта низ кои минуваат луѓето: од моментот на меѓусебно запознавање и пријатните почетоци, преку убавите утрински ритуали, па до појавата на првите конфликти и самиот крај на врската.

Видеото е снимено само со една камера, која била централно позиционирана во симулираната спална соба на местото каде обично стои лустерот.

Режијата на видеото е на Џек Тју, а техничкта реализација ја потпишува екипата на „Sorcha Anglim“.

Во продолжение погледнете како се снимаше материјалот.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *