Top
Оптички илузии креирани со голи тела

Оптички илузии креирани со голи тела

Официјалниот наслов на оваа галерија е „Klecksography“ и истата е дело на талентираниот француски фотограф Оливие В. Тој си поигрува со голите човечки тела креирајќи оптички илузии за гледачот. Она што навистина фасцинира на овие црно-бело фотографии е идеалната симетрија.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>