Top
eve-go-covekot-iLike-mk-f

„Еве го човекот!“ – Артистичка фотосторија на Евелин Бенчицова (16+)

Евелин Бенчицова e млада и исклучително талентирана фотографка од Словачка, која веќе неколку години живее и работи во Берлин. Нејзиното фото-портфолио е навистина големо, а денес ви го претставуваме нејзиниот последен проект насловен како „Еве го човекот!“.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *