Top
Малиот Венген во „Земјата на чудата“

Малиот Венген во „Земјата на чудата“

Мајката на малиот Венген изработила повеќе од 100 креативни фотографии каде главната улога ја има нејзиното заспано синче. Таа користи различни парчиња облека и предмети од домот за да креира интересни сцени.

Несомнено, овие фотографии ќе бидат драг спомен за малиот Венген.

Wengenn-in-Wonderland-iLike-mk-002

Wengenn-in-Wonderland-iLike-mk-003

Wengenn-in-Wonderland-iLike-mk-004

Wengenn-in-Wonderland-iLike-mk-005

Wengenn-in-Wonderland-iLike-mk-006

Wengenn-in-Wonderland-iLike-mk-007

Wengenn-in-Wonderland-iLike-mk-008

Wengenn-in-Wonderland-iLike-mk-009

Wengenn-in-Wonderland-iLike-mk-010

Wengenn-in-Wonderland-iLike-mk-011

Wengenn-in-Wonderland-iLike-mk-012

Wengenn-in-Wonderland-iLike-mk-013


Станете наш facebook фан. Ви Благодариме!
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>