Top
NatGeo_iLike_mk_F

Најдобрите фотографии од читателите на „National Geographic“

По повод своето 125-годишното работење, магазинот „National Geographic“ ги повика фотографите ширум светот да ги пратат своите најдобри фотографии на тема „Explore Our Changing World“.

На конкурсот пристигнале повеќе од 25.000 фотографии, а победник е Клаус Приебе со црно-бела фотографија на која е прикажано невреме над кањон.

Во прилог погледнете дел од фотографиите кои пристигнале на иницијативата „Your Shot“.

NatGeo_iLike_mk_002

NatGeo_iLike_mk_003

NatGeo_iLike_mk_004

NatGeo_iLike_mk_005

NatGeo_iLike_mk_006

NatGeo_iLike_mk_007

NatGeo_iLike_mk_008

NatGeo_iLike_mk_009

NatGeo_iLike_mk_010

NatGeo_iLike_mk_011

NatGeo_iLike_mk_012

NatGeo_iLike_mk_013

NatGeo_iLike_mk_014

NatGeo_iLike_mk_015

NatGeo_iLike_mk_016

NatGeo_iLike_mk_017

NatGeo_iLike_mk_018


Станете наш facebook фан. Ви Благодариме!
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *