Top
Love-Snap-iLike-mk-F

Љубовта претставена низ фотографии

„National Geographic“ им даде задача на своите читатели да ја претстават љубовта преку фотографија. На тематскиот конкурс, насловен како „Love Snap“, пристигнале повеќе од 14.000 фотографии направени од професионални фотографи, но и од аматери.

Ги издвојуваме најдобрите:
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *