Top
National Geographic

Најдобрите фотографии во 125-годишното работење на National Geographic

Ова се најдобрите фотографии во 125-годишното функционирање на магазинот National Geographic, снимени од различни фотографи кои работеле во нивната редакција. Во октомври ќе биде издаден специјален роденденски број на магазинот.

Уживајте во слајдерот!


Станете наш facebook фан. Ви Благодариме!
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *