Top
Моќни црно-бели фотографии

Моќни црно-бели фотографии

Денес ви го преставуваме фото-портфолиото на францускиот фотограф Benoit Courti. Станува збор за одлични црно-бели фотографии фотографирани во период од 2010 до 2012 година. Инаку, Benoit е композитор по занимање, а фотографијата е негова љубов од мали нозе.

Моќни црно-бели фотографии

Моќни црно-бели фотографии

Моќни црно-бели фотографии

Моќни црно-бели фотографии

Моќни црно-бели фотографии

Моќни црно-бели фотографии

Моќни црно-бели фотографии

Моќни црно-бели фотографии

Моќни црно-бели фотографии


Станете наш facebook фан. Ви Благодариме!
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *