Top
Креативни трудници

Креативни трудници

Бременоста е еден од најубавите периоди во животот на жената. Освен физички промени, токму тогаш се случуваат и низа психички промени, пред сè позитивни. Еве неколку креативни дами кои одлучиле да си поиграат со своите стомачиња и на нетипичен начин да го овековечат овој момент.

Креативни трудници

Креативни трудници

Креативни трудници

Креативни трудници
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *