Top
Спектакуларниот фестивал на пиротехника во Мексико

Фотографии од фестивалот на пиротехника во Мексико

Неодамна во Мексико се одржа фестивал на пиротехника во чест на John of God (португалски војник од 16-тиот век кој животот го посветил на изградба на болници и заштита на болните лица). Спектакуларните фотофрафии кои следат се дело на фотографот Thomas Prior од Тултепек, кадешто всушност и се одржува овој фестивал на огномети и петарди пропратен со многу танц и забава.

Фотографии од фестивалот на пиротехника во Мексико 1

Фотографии од фестивалот на пиротехника во Мексико 2

Фотографии од фестивалот на пиротехника во Мексико 3

Фотографии од фестивалот на пиротехника во Мексико 4

Фотографии од фестивалот на пиротехника во Мексико 5

Фотографии од фестивалот на пиротехника во Мексико 6

Фотографии од фестивалот на пиротехника во Мексико 7

Фотографии од фестивалот на пиротехника во Мексико 8

Фотографии од фестивалот на пиротехника во Мексико 9


Станете наш facebook фан. Ви Благодариме!




Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *