Top
Рефлексија во времето

Рефлексијата на времето

Оваа креативна фото серија, дело на американскиот фотограф Tom Hussey, ја покажува рефлексијата на постари луѓе кои на огледалото се гледаат како помлади. Овие моќни слики го промовираат истражувањето и третманот на Алцхајмеровата болест.

Рефлексија во времето

Рефлексија во времето

Рефлексија во времето

Рефлексија во времето

Рефлексија во времето

Рефлексија во времето

Рефлексија во времето

Рефлексија во времето

Рефлексија во времето

Рефлексија во времето


Станете наш facebook фан. Ви Благодариме!
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>