Top
Креативната мајка и заспаните бебиња

Креативната мајка и заспаните бебиња

Ви го претставуваме симпатичниот проект на Ана Ефтимије, сопрука и мајка на две мали деца. Со помош на мала училишна табла и креда, Ана креира цел детски свет. Таа вели дека идејата за оваа фото-приказна се родила додека била бремена со првото дете.
Погледнете за што станува збор.

kreativna_majka_iLike_mk_001
Креативната мајка и заспаните бебиња

Креативната мајка и заспаните бебиња

Креативната мајка и заспаните бебиња

Креативната мајка и заспаните бебиња

Креативната мајка и заспаните бебиња

Креативната мајка и заспаните бебиња

Креативната мајка и заспаните бебиња

Креативната мајка и заспаните бебиња


Станете наш facebook фан. Ви Благодариме!
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>