Top
Скапоцени портрети на мајки со нивните штотуку родени бебиња

Скапоцени портрети на мајки со нивните штотуку родени бебиња

Фотографот Џени Луис е навистина вешт кога се работи за фотографирањето на мајки со нивните најмили. Во фотографиите кои следуваат ќе имате можност да видите неколку млади мајки сликани со своите бебиња во првите 24 часа од породувањето. Како тазе татко, вели дека врската, емоциите и топлината помеѓу мајката и бебето не се опишуваат со зборови. И додава:

Погледнете ги фотографиите и ќе забележите силни емоции на лицето на секоја жена. Едно нешто е заедничко за сите – мајчинска гордост! Мајчинството е нешто што ги поврзува луѓето. Сосема е неважно што работите и колку пари имате, штом дојде малото бебе на свет сите ќе бидете среќни и горди!

onedayyoungbabies01-iLike-mk-002

onedayyoungbabies01-iLike-mk-003

onedayyoungbabies01-iLike-mk-004

onedayyoungbabies01-iLike-mk-005

onedayyoungbabies01-iLike-mk-006

onedayyoungbabies01-iLike-mk-007

onedayyoungbabies01-iLike-mk-008

onedayyoungbabies01-iLike-mk-009

onedayyoungbabies01-iLike-mk-010

onedayyoungbabies01-iLike-mk-011

onedayyoungbabies01-iLike-mk-012

onedayyoungbabies01-iLike-mk-013

onedayyoungbabies01-iLike-mk-014

 
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>