Top
Велосипед од дрво

Велосипед од дрво

Овој несекојдневен велосипед изработен од дрво претставува колаборација помеѓу фирмата за производство на велосипеди “BSG” и францускиот дизајнер Thibaut Malet, познат како голем љубител на текстурите од дрво. Се работи за уникатни велосипеди чија основа е изработена од челик и обложена со дрво.

Велосипед од дрво (2)

Велосипед од дрво (3)

Велосипед од дрво (4)

Велосипед од дрво (5)
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>