Top

Импресивен град од хартија

Графичкиот дизајнер Maciek Janicki од Англија создал фантастична анимација која ја нарекол “Град од хартија”. Улиците, колите, пешачките патеки, објектите, буквално сè е направено од хартија. На видеото е претставена еволуцијата на еден град, а анимацијата е изработена со помош на Render Farm.

Град од хартија

Град од хартија

Град од хартија

Град од хартија
1 Коментар

Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>