Top
Свеж ентериер за сивите есенски денови

Свеж ентериер за сивите есенски денови

Претстои период од годината кога дрвјата се соголуваат, птиците летаат на југ, сончевите периоди сè помалку ги има и преовладува сивилото. Томку овој ентериер со сета сила му пркоси на есенското сивило. Доколку го реновирате домот, одберете парчиња мебел и украси во свежи и јаки бои кои ќе внесат позитивна енергија во вашето живеалиште.

Во овој стил е и апартманот на Jonathan Adler и Simon Doonan во Њујорк. Разгледајте ги сликите, инспирирајте се и запомнете: жолтата, сината и портокаловата се секогаш добар избор.

Свеж ентериер за сивите есенски денови

Свеж ентериер за сивите есенски денови

Свеж ентериер за сивите есенски денови

Свеж ентериер за сивите есенски денови

Свеж ентериер за сивите есенски денови

Свеж ентериер за сивите есенски денови

Свеж ентериер за сивите есенски денови
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>