Top
Nike-Airline-iLike-mk-F

„NIKE Airline“ – Патики инспирирани од идентитетот на големите авио-компании

Талентираниот дизајнер Marco Lemcke од Лондон концепирал „Nike“ патики чиј дизајн е инспириран од идентитетот на големите авио-компании. Проектот носи наслов „NIKE Airline“, а во продолжение ќе погледнете патики дизајнирани според „British Airways“, „KLM“, „Virgin Atlantic“, „Ryanair“, „Air New Zealand“, „Easyjet“ и „Air Canada“.

Nike-Airline-iLike-mk-002

Nike-Airline-iLike-mk-003

Nike-Airline-iLike-mk-004

Nike-Airline-iLike-mk-005

Nike-Airline-iLike-mk-006

Nike-Airline-iLike-mk-007
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>