Top
modularno6

Модуларно парче мебел погодно за секаков простор

Hey Team го дизајнирале ова парче мебел за оние кои сакаат повеќе стил, функционалност и адаптибилност во својот животен простор. Multiplo е парче мебел кое има многу можности за негова употреба, а наменето за мали апартмани и соби, со ограничен простор. Составено е од неколку парчиња, кои со лесно комбинирање може да се направат во спална, маса, двосед, фотеља и слично. Ќе посакате да го имате во својот дом ако сакате динамични елементи во него.

modularno2

modularno3

modularno5

modularno4

modularno1

modularno
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>