Top
McD-Minimal-Logo-iLike-mk-F

Одлична минималистичка кампања на „McDonalds“

Француската маркетинг агенција „TBWA“ направи одлична и мошне впечатлива кампања за рестораните под логото на „McDonalds“. Постерите се одликуваат со чиста нота и минималистички дизајн.

McD-Minimal-Logo-iLike-mk-002

McD-Minimal-Logo-iLike-mk-003

McD-Minimal-Logo-iLike-mk-004

McD-Minimal-Logo-iLike-mk-005

McD-Minimal-Logo-iLike-mk-006

McD-Minimal-Logo-iLike-mk-007
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>